Kamera, klapka, akce! Herečka Kvitová bude v Ordinaci už příští týden

- Jan Vojkůvka

Zatímco česká tenistka Petra Kvitová bojuje o další úspěchy v americkém Indian Wells, pomalu se blíží chvíle, kdy prožije také hereckou premiéru. Už příští týden ji budou moci fanoušci vidět v jednom z dílů Ordinace v růžové zahradě.

Během zimní přípravy si Petra Kvitová od tvrdého tréninku, který jí v posledních týdnech přináší kýžené ovoce, odskočila před televizní kamery. Společně s hercem a bavičem Petrem Rychlým natočila několik scén do seriálu televize Nova Ordinace v růžové zahradě a už příští čtvrtek nastane ona chvíle, kdy se Kvitová konečně dočká své velké premiéry.

Česká tenistka v 800. dílu druhé série hraje sama sebe a Petr Rychlý alias Čestmír Mázl ji navštíví během tréninku. Svou roli v připravovaném vystoupení získal i trenér Kvitové Jiří Vaněk.

Kvitová bude figurovat hned v několika scénách a kromě tenisového kurtu navštíví i kamenickou nemocnici, ve které se především odehrává děj celého seriálu.

Kvitovou v neděli čeká utkání třetího kola turnaje WTA Premier Mandatory v Indian Wells proti Američance Anisimové. Pokud vše půjde dle jejích přání, během své čtvrteční herecké premiéry v seriálu by měla dál bojovat na kurtech o třetí titul v sezoně.