FOTO: Kráska Muguruzaová okouzlila při udílení Oscarů

- Jan Vojkůvka

Jen jedna zástupkyně bílého sportu vyrazila v neděli večer na udílení prestižních filmových Oscarů. Byla jí Španělka Garbine Muguruzaová, která se v neděli při této příležitost proměnila v atraktivní dámu.

Ne, že by to Muguruzaové neslušelo i na tenisových dvorcích. Ale v černých šatech se Španělka proměnila ve lvici salónů. Muguruzaovou zdobily na Oscarech šaty od návrháře Hannibala Laguny, který pochází z venezuelského Caracasu, stejně jako sama hráčka.

 

THE RED CARPET! LA ALFOMBRA ROJA! ?? #Oscars2018

Příspěvek sdílený Garbiñe Muguruza (@garbimuguruza),Bře 4, 2018 v 9:46 PST

Muguruzaová se během večera setkala nejen s filmovými hvězdami a dalšími celebritami, ale také se sportovními legendami. Jednou z nich byla americká sjezdařka Lindsey Vonnová, která si po olympijských hrách v Pchjongčchangu vzala krátké volno a vyrazila do Los Angeles.

Los Angeles je také místem, kde prožil bohatou kariéru dnes již bývalý basketbalista Kobe Bryant, který v dresu místních Lakers získal pět titulů v NBA. S Muguruzaovou se ale vyfotil se zcela odlišnou trofejí. Získal totiž Oscara za krátký animovaný film „Drahý basketbale“.