Už žádné tajnosti! Šarapovová má novou lásku

- Redakce

Na každém šprochu je pravdy trochu. Tentokrát se ono známé přísloví projevilo v pozitivním světle. Ruská tenista Maria Šarapovová, která neměla v posledních letech na vztahy zrovna štěstí, prožívá romantické chvilky s britským milionářem Alexanderem Gilkesem.

Třicetiletá Šarapovová byla s Gilkesem zpozorována už v lednu na letišti v Los Angeles. Tehdy se dvojice snažila chovat tajnůstkářsky, příliš se k sobě neměla a působila spíš dojmem dvou přátel. To se však nyní změnilo.

Rodící se slavný pár se vydal před několika dny do galerie umění Gagosian Gallery v Beverly Hills, kde se procházeli ruku v ruce. I z jejich chování bylo poznat, že tady přátelství přerůstá v něco mnohem většího.

Zdroj: Twitter

Osmatřicetiletý Gilkes, který by se pro Šarapovovou, jež má za sebou vztahy například s tenistou Grigorem Dimitrovem, nebo hvězdou NBA Sašou Vujačičem, mohl stát tím pravým, se ve světě celebrit pohybuje už dlouhou dobu. Mezi jeho přátele se počítají například princové William a Harry.

Spoluzakladatel online aukčního domu Paddle8 se s Šarapovovou zná podle všeho už devět let. Mezitím ovšem byl ženatý, přičemž se v roce 2016 rozvedl. Osud ho následně zavál opět do cesty ruské tenistky, která by si pravou lásku také konečně zasloužila.

Zdroj: Twitter