Něco se chystá, napsal Štěpánek ze ZOO. Teď tajemství konečně prozradil

- Filip Lefenda

Když Radek Štěpánek před necelými dvěma týdny zveřejnil na sociálních sítích video z brněnské zoologické zahrady, na němž krmí lemury, zakončil ho tajuplnou větou – něco se chystá! Ve čtvrtek bývalý tenista tajemství poodkryl, Štěpánek se stane kmotrem malého lvíčete! Do výběru jména pro další mládě se můžete zapojit i vy.

„Má návštěva v ZOO Brno měla jasný cíl, teď už to mohu prozradit,“ napsal ve čtvrtek Štěpánek na svůj facebook. „Dne 30. prosince se jim narodila lvíčata a já se na jaře stanu kmotrem jednoho z nich,“ pokračoval v nečekaném oznámení.

„Bude to pro mě velká čest! Je to zvíře, které mě provázelo celou kariérou, celým životem,“ podotkl neúnavný tenisový bojovník, který nastupoval s českým lvem na dresu v daviscupových zápasech a získal v této týmové soutěži s reprezentací dvě vítězné trofeje.

Devětatřicetiletý Štěpánek, který v současné době zastává roli jednoho z trenérů Srba Djokoviče, vybere malému lvímu samci i jméno, samici poté můžete pojmenovat i vy! Hlasování začne v pondělí na facebookové i webové stránce brněnské ZOO.