FOTO: Koukalová do toho praštila! Na Mauriciu si vzala moderátora Novy

- Jakub Slunečko

Bývalá světová dvacítka Klára Koukalová je vdanou dámou. Po dvouleté známosti si vzala moderátora TV Nova Petra Suchoně, kterému řekla své ano v lednu na Mauriciu. Teď se Koukalová na Instagramu pochlubila pohádkovými fotografiemi.

„V pátek to bude přesně měsíc od našeho nejkrásnějšího dne,“ napsala Koukalová k zamilovaným fotografiím z tropického ráje. V podobném duchu mluvil i manžel Petr Suchoň: „Obřad se konal pod horou Le Morne Brabant. Byl to nejkrásnější den v životě. Slunce, pláž, obrovská romantika,“ komentoval pro TN.cz.

Bývalá tenistka Koukalová je se moderátorem Novy přes dva roky. Profese je v současnosti spojuje – i šestatřicetiletá bývalá hráčka se dnes věnuje televizi a komentuje tenisové zápasy.

A také plánuje rodinu, jak odhalila v rozhovoru pro Tenisový svět už minulý rok: „Rodinu samozřejmě plánuji. Je mi 36 let a takové myšlenky jsou úplně normální. Zatím se ale nic neděje. Nechávám tomu volný průběh a uvidíme,“ řekla Koukalová loni. Svatba ale možná naznačuje, že i v tomto ohledu se ledy brzy pohnou.

Bývalá fedcupová reprezentantka už dříve taktéž řekla, že v případě svatby si příjmení jméno svého partnera. Brzy ji tak nejspíš budeme znát už pod novým jménem – Klára Suchoňová.