Hvězdami nabitou exhibici v New Yorku si zahraje i Hantuchová

- Jan Vojkůvka

První čistě ženský exhibiční turnaj Tie Break Tens, který se bude hrát 5. března v newyorské Madison Square Garden, zná další účastnice. Do hvězdami nabitého startovního pole byly přizvány také Rumunka Sorana Cirsteaová a Slovenka Daniela Hantuchová.

Na exhibičním turnaji Tie Break Tens, který se hraje formátem supertiebreaků do 10 bodů, si Daniela Hantuchová společně se Soranou Cirsteaovou zahrají v konkurenci sester Williamsových, Eliny Svitolinové, CoCo Vandewegheové a navrátilkyně na kurty Marion Bartoliové.

Čtyřiatřicetiletá slovenská tenistka sice ukončila během loňského Wimbledonu kariéru, ale stále se udržuje ve výborné formě, což bude chtít potvrdit i za dva týdny v New Yorku. Už během Australian Open se představila v několika exhibičních utkáních legend a tenisovou raketu tak úplně na hřebík nepověsila.

Pořadatelé unikátního turnaje, který se odehraje během jednoho večera, doposud pozvali sedm tenistek. Jedno místo stále mají volné a oznámení, kdo bude poslední vyvolenou, si zatím nechávají pro sebe.

Pro vítěze turnaje je připraven šek na 250 000 amerických dolarů, stejně jako tomu bylo v Melbourne, kde se na začátku roku střetli muži. V dějišti Australian Open v lednu kraloval Tomáš Berdych.