Vy 6, Rafa 10! Fanoušci Realu vyrukovali na PSG s obrovským Nadalem

- Filip Lefenda

Pokud jste ve středu sledovali atraktivní duel fotbalové Ligy mistrů mezi Realem Madrid a PSG, měli jste možnost zahlédnout i Rafaela Nadala, a to rovnou v nadživotní velikosti. Příznivci domácího týmu věnovali nejlepšímu španělskému tenistovi a zároveň velkému fanouškovi "bílého baletu" úvodní choreografii, kterou poslali i jasný vzkaz soupeři.

Jak známo, jednatřicetiletý Nadal je velkým fotbalovým fanouškem, přičemž jeho srdce bije pro Real Madrid. A jeho podobiznu ztvárnili fanoušci na obrovskou plachtu, kterou před středečním utkáním osmifinále Ligy mistrů roztáhli během úvodního nástupu. V Nadalově duchu byl rovněž skandován pokřik „Vamos Real“.

Symbolika choreografie spočívala mimo jiné v počtu titulů. Zatímco pařížský velkoklub získal ve francouzské lize šest trofejí, šestnáctinásobný grandslamový vítěz triumfoval na pařížské antuce hned desetkrát! A to také dali fanoušci na Santiago Bernabéu svým protivníkům takříkajíc „pořádně sežrat“.

Real nakonec v zápase zvítězil 3:1 a před odvetou je tak účasti ve čtvrtfinále milionářské soutěže podstatně blíže než francouzský soupeř. I k radosti Nadala...