Tomic se přihlásil do reality show, po třech nocích se jako první soutěžící zhroutil a skončil

- Filip Lefenda

Na tenisových dvorcích se nebývalé trápí, a tak hledá Bernard Tomic povyražení jinde. Australan, který musel na domácím grandslamu do kvalifikace, v níž neuspěl, se rozhodl zkusit štěstí v populární reality show "I´m a Celebrity – Get Me Out of Here!". Tu však po třech nocích jako vůbec první soutěžící zabalil.

Pětadvacetiletý Tomic měl v televizní show bojovat po boku dalších devíti domácích celebrit o výhru milion dolarů. "O penězích to není, chtěl jsem si to vyzkoušet," vysvětlil svou účast Australan v rozhovoru pro The Daily Telegraph.

Už v první epizodě schytala bývalá světová sedmnáctka hned několik hadích uštknutí. Tomic zprvu odolával, dalším nástrahám záludné jihoafrické džungle už ale "podlehl".

A tak zůstalo skutečně jen u pouhého vyzkoušení. Zatímco vítěz musí být součástí náročného dobrodružství celých 46 dnů, Tomic se se soutěží rozloučil jako první z účinkujících již po čtyřech dnech, kdy ji opustil na vlastní žádost.

"Ještě nikdy v životě jsem se necítil tak špatně," přiznal posléze Australan, jenž trpěl depresemi. "Odrovnalo mě to, čekal jsem úplně něco jiného. Je to příliš riskantní," dodal aktuálně 168. hráč pořadí ATP s tím, že se již opět vrátí k tomu, co mu jde nejvíce – k tenisu.

Bude tak zajímavé sledovat, jak se krátká, leč intenzivní zkušenost na pětadvacetiletém bouřlivákovi projeví ve vztahu s jeho dalším sportovním snažením...