Pravý duch Vánoc! Wozniacká znovu vyrazila na nákupy pro lidi bez domova

- Jan Vojkůvka

Dánka Caroline Wozniacká není jen krásná žena a fantastická tenistka, ale má také srdce na pravém místě. Stejně jako v letech minulých, tak i letos vyrazila na vánoční nákup pro ty nejpotřebnější. Pro rodiny bez domova.

Světová trojka myslí během Vánoc nejen na svou rodinu a své nejbližší, ale také na lidi, kterým osud příliš nepřál. Zatímco se na novou sezonu připravuje na Floridě, tak v Miami vyrazila na předvánoční nákup, aby obdarovala i rodiny bez domova.

„Nákupní veselí dnes pomáhá rodinám bez domova v Miami. Nemohu se dočkat, až budu dobrovolnicí na Štědrý den,“ napsala Wozniacká na svůj instagramový účet. Pomoc spojuje s organizací Champan partnership, jež pomáhá lidem, kteří se dostali do tísnivé životní situace.

Na nákupy Wozniacká vyrazila se svým snoubencem a bývalým basketbalistou Davidem Leem, který před několika týdny ukončil svou aktivní kariéru v NBA.

Konání dánské tenistky se neobešlo bez odezvy a její příspěvek okomentoval i Novak Djokovič. „Bůh ti žehnej,“ napsal srbský tenista, který sám založil nadaci v roce 2007.