Rande číslo tři! Bouchardová vzala svou „lásku z Twitteru“ na pláž

- Jan Havlovic

Zdá se, že to Eugenie Bouchardová myslí s dvacetiletým Johnem Goehrkem, se kterým se seznámila na Twitteru, opravdu vážně. Společně totiž měli v tomto týdnu už celkově třetí rande. Kanadská tenistka vzala mladého studenta marketingu přímo na pláž v Miami.

Začalo to pouhou výzvou na Twitteru mladého studenta Johna Goehrka při Super Bowlu. „Když Patrioti vyhrají, půjdeme na rande?“ zkoušel štěstí. „Jistě,“ odpověděla Bouchardová. Patrioti skutečně vyhráli, a tak se v únoru letošního roku událo první rande.

U toho však k překvapení fanoušků půvabné kanadské tenistky nezůstalo. V minulém týdnu totiž Goehrke Bouchardovou navštívil. Kanaďanka se ihned pochlubila společnou fotkou na sociální síti a vyvolala vlnu spekulací. Někteří fanoušci již mladému studentovi marketingu gratulovali k novému vztahu.

A zjevně měli pravdu! Bouchardová si totiž koncem tohoto týdne vyrazila s Goehrkem na pláž v Miami, což pochopitelně neuniklo objektivům bulváru. Vypadá to, že jejich vztah se dostává za hranice pouhého kamarádství.