Nejvtipnější oznámení roku! Djokovič se spojil v přímém přenosu se Štěpánkem, ten čekal za dveřmi

- Jan Havlovic

Čtvrteční večer patřil bezesporu tenisové dvojici Novak Djokovič – Radek Štěpánek, která oficiálně oznámila svou společnou spolupráci. Český tenisový harcovník se stal novým koučem bývalé světové jedničky. Kdo čekal nudné oznámení formou společně fotografie, ten se šeredně mýlil. Dvojice showmanů vymyslela rafinovaný scénář, během kterého Nole vše vysílal živě na svém instagramovém profilu.

Zřejmě nejvtipnější oznámení letošního roku. Djokovič se Štěpánkem si dali opravdu záležet a vymysleli vtipnou scénu, kterou sledovali fanoušci po celém světě. „Nole“ totiž vše vysílal živě na svém oficiálním instagramovém profilu.

Bývalá světová jednička na začátku celého přenosu přivítala své fanoušky a ukázala jim, jak vypadá tělocvična, ve které se v Monaku připravuje na novou sezonu. Své živé vysílání vyšperkoval také tím, že do něj zapojil dva fanoušky, kteří jeho přenos sledovali.

Dvěma svým příznivcům z Argentiny tak Djokovič připravil zážitek na celý život. Mladý chlapec i učitelka z Jižní Ameriky tak mohli se slavným tenistou prohodit pár slov. Djokovič poté hledal třetího fanouška, kterého by zapojil do živého přenosu. „Podívejte, kdo se k nám přidal. Radek! Uvidíme, co nám poví,“ řekl zvědavý „Nole“.

Štěpánek se srbského tenisty na začátek zeptal, zdali bude připravený na novou sezonu. Djokovič nechtěl prozradit nic konkrétního, neboť se domníval, že je Štěpánek ještě jedním z jeho rivalů na tenisovém okruhu. „Nejsem už tvůj rival, já jsem ukončil kariéru,“ řekla bývalá světová sedmička v rámci vtipné scénky. 

„A víš co, co kdyby si se stal mým trenérem?“ otázal se Djokovič svého dobrého kamaráda. „V posledních týdnech jsem si dost odpočinul, takže tvou nabídku beru,“ odpověděl bleskově Štěpánek.

Zábava však tímto nekončila. Štěpánek s Djokovičem se poté začali domlouvat na podmínkách spolupráce. „Můžu ti nabídnout zelený džus každou první středu v měsíci a také letenky, ale pouze jednocestné, nikoliv zpáteční, to už bych si nemohl dovolit,“ pobavil Djokovič. Štěpánek chtěl však navíc kokosové vločky, o čemž se ale Srb musel poradit se svým manažerem. „To mu můžeme dát,“ odpověděl bleskově manažer dvanáctinásobného grandslamového šampiona.

Poté se Djokovič otázal Štěpánka, kdy může nastoupit do funkce jeho trenéra. „Vlastně hned, už na tebe čekám,“ vypálil Čech. Djokovič poté otevřel dveře, za kterými čekal připravený Štěpánek! „Tohle je můj nový chlap a tohle je můj tým. Teď je to oficiální,“ zakončil srbský tenista zábavný přenos.

Vypadá to, že si tato dvojice showmanů opravdu rozumí. A doufejme, že tomu tak bude i na tenisových dvorcích. V příštím roce se s tímhle duem rozhodně nudit nebudeme! 


Galerie