Azarenková se ostře pustila do rodičů svého expřítele. O čem to vypovídá? ptá se

- Filip Lefenda

Znáte ono rčení o jablku nepadajícím daleko od stromu? Viktoria Azarenková se prostřednictvím svého twitterového účtu silně obula nejen do rodičů svého bývalého přítele Billyho McKeaguea, s nímž se soudí o jedenáctiměsíčního syna Lea.

„Když vidíte chlapa, který absolutně nerespektuje ženu přímo před svým otcem a otec na to vůbec nic neřekne… vypovídá to více o muži, nebo o otci a o tom, jak vychoval svého syna?“ položila Azarenková na svém Twitteru řečnickou otázku.

„Nebo když člověk nerespektuje a ponižuje ženu před vlastní matkou a ta jen se smíchem přihlíží… ukazuje to na chlapa, nebo na způsob výchovy, jakým byl touto matkou vychován?“ zavzpomínala někdejší světová jednička na poněkud nestandardní vztah s oběma rodiči bývalého přítele.

Nit přitom nenechala suchou ani na bývalém. „A jak byste nazvali člověka, který vám nikdy nic neřekne přímo do obličeje, ale je tak zbabělý, že po vás štěká z dálky a pak raději nasedne do auta a odjede?“ pokračovala i v nelichotivém hodnocení svého „ex“ hráčka, která kvůli sporu o syna vynechala po červnovém návratu jak US Open, tak i třeba nedávné finále Fed Cupu.

„Co vlastně dělat, když s vámi jednají takhle?“ pokračovala dvojnásobná grandslamová šampionka, která by se na okruh měla vrátit zkraje ledna na turnaji v novozélandském Aucklandu. Není přitom v tuto chvíli známo, jestli, a případně jak, soudní tahanice dopadla.