Ivanovičová je těhotná! Už nemůžu být více šťastná, napsala

- Jan Havlovic

Už je to oficiální. Bývalá světová jednička Ana Ivanovičová je těhotná. Svého prvního potomka čeká třicetiletá Ivanovičová společně s fotbalistou Bastianem Schweinsteigerem. Šťastnou novinu oznámila Srbka na svém oficiálním twitterovém účtu a zvolila pro to vskutku netradiční formu. K oznámení přidala fotografii tří stejných párů bot symbolizující rozšíření její rodiny o nového člena.

Bývalá světová jednička Ana Ivanovičová ukončila svou bohatou kariéru v závěru loňského roku. Nyní ji čekají rodinné povinnosti. Se svým o čtyři roky starším manželem Bastianem Schweinsteigerem, který momentálně obléká dres klubu Chicago Fire v americké MLS, se stanou poprvé rodiči.

O tom, že je Srbka v jiném stavu, přitom média spekulovala již v průběhu letošního roku. V závěru záři prosákly na veřejnost informace z rodinných kruhů, které těhotenství potvrdily. Nyní vše potvrdila také sama Ivanovičová, která šťastnou novinu oznámila na svém twitterovém účtu.

„Malé rozšíření naší rodiny. Už nemůžu být více šťastná,“ napsala Ivanovičová. Na adresu šťastného páru přistálo nespočet gratulací, včetně švýcarské tenistky Belindy Bencicové.

Ivanovičová získala svůj jediný grandslamový titul na French Open v roce 2008 a ve své kariéře vystoupala také na post světové jedničky. Svou profesionální kariéru ukončila Ivanovičová v loňském roce. Poslední soutěžní zápas odehrála na grandslamovém US Open, kde ve dvou setech podlehla Denise Allertové.