Stará láska nerezaví! Štěpánek opět randí s Vaidišovou!

- Radek Štohl

Nejprve se o opětovném románku Radka Štěpánka s Nicole Vaidišovou pouze spekulovalo, nyní se to již zdá jako hotová věc. Na konci října byl bývalý manželský pár spatřený na fotbalovém utkání Sparty Praha, o necelé tři týdny později se již jejich vzájemné fotky dostaly na veřejnost.

Štěpánek s Vaidišovou začaly spolu poprvé randit před téměř deseti lety. Sedmnáctého července 2010 se poté česká dvojice rozhodla stvrdit svoji lásku v katedrále svatého Víta v Praze svatbou. Jejich manželství ale vydrželo pouhé tři roky. Následně se ještě pokoušeli dát vše dohromady, to ale skončilo neúspěchem.

Čtyři měsíce po rozvodu Radek Štěpánek potvrdil nový vztah s Petrou Kvitovou. Ani s další českou tenistkou mu to příliš dlouho nevydrželo, s bývalou druhou hráčkou světa zůstal jen do dubna 2014.

Štěpánek, který v úterý kvůli zdravotním problémům ukončil kariéru, nedával o svých vztazích delší dobu vědět. Nově se tak přihodilo v polovině listopadu, kdy jak brzy devětatřicetiletý tenista, tak Vaidišová umístili na sociální sítě své fotky. Bude jim do třetice již přáno?

Bývalí manžele se k sobě měli již na konci října


Galerie