Sídlo Venus Williamsové vykradli! Lupiči sebrali věci v hodnotě devíti milionů

- Jan Havlovic

Další nepříjemnost musí řešit Venus Williamsová. Do jejího sídla na Floridě se totiž v průběhu letošního US Open vloupali zloději. Dle informací policie si lupiči odnesli věci v hodnotě 400 000 dolarů (zhruba 8 700 000 korun).

Incident se stal na začátku letošního září na Floridě. Tou dobou byla Venus Williamsová v New Yorku, kde ve Flushing Meadows bojovala na US Open. Lupiči se vloupali do jejího sídla v soukromém resortu na Palm Beach, ze kterého si odnesli věci v hodnotě 400 000 dolarů (400 000 dolarů). Co konkrétně bylo ze sídla starší ze sester Williamsových odcizeno však policie nezveřejnila.   

Sedmatřicetiletá tenistka koupila nemovitost na Floridě před pouhými dvěma lety. Čtvrť Palm Beach je známou lokalitou, ve které mají své nemovitosti také další profesionální sportovci, včetně Sereny Williamsové.

Starší ze sester Williamsových tak musí během krátké doby řešit další nepříjemnost. Na konci června letošního roku totiž měla sedminásobná grandslamová šampionka na Floridě nehodu, při které zemřel člověk. Právě Venus Williamsová byla mezi podezřelými, avšak později se díky novým důkazům ukázalo, že americká tenistka nehodu nezavinila.