V duchu Krásky a zvířete. Williamsová se vdala při obřadu inspirovaném slavným příběhem

- Jan Vojkůvka

Serena Williamsová má svůj velký den za sebou. Americká tenistka se ve čtvrtek v Centru současného umění v New Orleans vdala za svého snoubence Alexise Ohaniana. Svatba, jejíž místo bylo do poslední chvíle utajováno, se uskutečnila jedenáct týdnů po narození dcery Alexis Olympie.

Jak jsme informovali už ve středu, svatbu americké tenistky Sereny Williamsové a spoluzakladatele sociální sítě Reddit Alexise Ohaniana provázelo přísné utajení. Hosté, kteří na obřad zavítali, se dozvěděli místo konání až ve čtvrtek ráno a do Centra současných umění si nesměli přinést kupříkladu mobilní telefon nebo kameru.

Důvodem bylo poskytnutí exkluzivních práv na fotografování svatby blízké přítelkyni Williamsové, kterou je šéfredaktorka časopisu Vogue Anna Wintourová.

Obřadu se kromě sestry Williamsové Venus zúčastnila také tenistka Caroline Wozniacká se snoubencem, zpěvačka Beyoncé s rodinou či televizní hvězda Kris Jennerová, nebo Kim Kardashianová s rodinou.

Svatební obřad se pak podle informací deníku Daily Mail nesl v duchu příběhu Kráska a zvíře, o což se postaral slavný organizátor svateb Preston Bailey.

Williamsová tak má definitivně za sebou životní období. Poté, co 1. září porodila dceru Alexis Olympii, se po necelých třech měsících také vdala. Nyní na americkou tenistku čeká ale zase pořádná dřina v tělocvičně a na kurtu. Chystá totiž svůj návrat na okruh WTA, přičemž by ráda startovala už na Australian Open, kde chce obhajovat letošní titul.