Hvězdný tenisový pár! S jakou tenistkou chodí Rakušan Thiem?

- Jan Havlovic

Dominic Thiem na právě probíhajícím Turnaji mistrů přiznal, že má novou přítelkyni. Rakouský tenista, který na londýnském podniku bojuje o postup do semifinále, chodí již od léta s francouzskou tenistkou Kristinou Mladenovicovou! Aktuální světová desítka sledovala v Londýně oba zápasy svého přítele po boku matky rakouského tenisty.

O pletkách těchto dvou hvězdných tenistů se příliš nevědělo. Poté, co Mladenovicová navštívila úvodní zápas Dominica Thiema na Turnaji mistrů a seděla v jeho lóži, bylo vše jasné. Informaci poté potvrdil také sám rakouský tenista. „Nic bližšího vám k tomu neřeknu, ale je zřejmé, že jsme ve vztahu,“ reagoval Thiem na otázky novinářů.

K nové partnerce svého svěřence se vyjádřil také Gunter Bresnik, trenér rakouské jedničky. „Pro Dominica se nic nemění, co se pracovní stránky týče. Mít takový vztah je pro něj výhodou, neboť Kristina chápe, co obnáší být profesionálním tenistou,“ cituje Bresnika web tennisworldusa.org.  

Zdá se tedy, že tenisový svět našel nový hvězdný pár. Thiem se však nyní musí soustředit na své výkony na Turnaji mistrů, kam se probojoval podruhé v kariéře. Ve středečním duelu Rakušan zdolal ve třech setech Pabla Carreňo-Bustu, čímž se udržel v boji o postup do semifinále. V závěrečném duelu se utká v přímém souboji o postup s Belgičanem Goffinem.