VIDEO: Sock vystrčil na Federera zadek! Švýcar poté nepochopitelně zkazil

- Jan Havlovic

Letošní ročník Turnaje mistrů byl oficiálně zahájen. Hned v úvodním odpoledním bloku nebyla nouze o zajímavé momenty. Jeden takový se udál v duelu Rogera Federera s Jackem Sockem. Američan po nepovedeném voleji věděl, že jeho šance na zisk fiftýnu je mizivá, a tak se otočil zády. Federera tento krok svého soupeře očividně zaskočil a míček poslal do sítě. Švýarský tenista se však dokázal z této situace oklepat a utkání dovedl do vítězného konce!

Fanoušci bílého sportu se dočkali. Prestižní Turnaj mistrů byl v neděli zahájen a hned na úvod se v londýnské O2 aréně představila hrající legenda tohoto sportu – Roger Federer. Švýcarský tenista si ve dvou setech poradil s Jackem Sockem, kterého porazil 6:4 a 7:6(4).  Po tomto duelu se však mluvilo hlavně o situaci ze závěru sedmého gemu prvního setu.

Sock si v tomto gemu vypracoval gembol, který chtěl následně využít na síti. Zahraný volej se mu však ani trochu nepovedl, a tak Američan moc dobře věděl, že je tato výměna ztracená. V momentě, kdy Federer dobíhal k nahranému míčku, se Sock otočil zády a vystrčil na svého soupeře zadek, čímž ho dokonale zaskočil. Švýcar tohle vůbec nečekal a po jeho zahraném úderu se míček odrazil od pásky zpět na polovinu devatenáctinásobného grandslamového šampiona.

Sock se poté nevěřícně díval na Federera, jak takový míček mohl zkazit. Švýcarský tenista se snažil hodit tuhle situaci za hlavu, avšak v jeho výrazu bylo vidět, že ho tahle chyba pořádně štve...