Nejlepší outfit měsíce října? Hlasovat můžete i pro Karolínu Plíškovou

- Jan Havlovic

Organizace WTA tradičně vyhlašuje po uplynulém měsíci tři ankety – nejlepší hráčka, nejlepší úder a největší pokrok. Představitelé ženského okruhu se zaměřují také na outfity tenistek, ve kterých bojují o body do žebříčku. Do říjnového vydání o „královnu módy“ se dostala také Karolína Plíšková.

Ženský tenis je především o dobrých výkonech, ale valná většina hráček si dává rovněž záležet, aby při výkonu na tenisovém kurtu vypadala dobře. U některých hráček tak nechybí lehký make-up, avšak hlavní dojem tvoří zápasové oblečení.

Do říjnového vydání o nejlepší outfit měsíce vybrala organizace WTA hned pětici tenistek. Nechybí mezi nimi obě finalistky nedávno skončeného Turnaje mistryň – Caroline Wozniacká a Venus Williamsová. Do výběru se dostala také Karolína Plíšková, jejíž singapurský outfit se tenisovým fanoušků velmi zamlouval.

O titul královny módy zabojuje také Maria Šarapovová, která ve svém bílo-zeleném outfitu vybojovala v Tianjinu svůj premiérový titul po návratu na tenisové dvorce. Poslední do party je Němka Carina Witthöftová, která vybojovala ve světle modrých sportovních šatech titul na turnaji v Lucemburku.

Hlasovat můžete ZDE.