Černá mamba Strýcová uchvátila fanoušky! S dalšími hvězdami rozzářila Ču-chaj

- Jan Havlovic

V pondělí večer proběhla v Ču-chaji tradiční hráčská párty, která je předzvěstí blížícího se turnaje WTA Elite Trophy. Hráčky se na slavnostním večírku předvedly v krásných šatech. Mezi účastnicemi nechyběla ani Barbora Strýcová, která opět dokázala, že je nejenom skvělou tenistkou, ale také krásnou ženou.

Jen co skončil Turnaj mistryň, zraky tenisových fanoušků již míří do čínské Ču-chaje, kde ve středu odstartuje WTA Elite Trophy. V pondělí dopoledne proběhl los, který rozřadil dvanáct tenistek do čtyř skupiny. Barbora Strýcová bude zápolit v Kaméliové skupině s Američankou Stephensovou a Lotyškou Sevastovovou.

O pár hodin později se tenistky přesunuly na hráčkou párty, která je tradiční událostí před každým turnajem na okruhu WTA. Hráčky se předvedly v celé své kráse a nechyběla také Barbora Strýcová, která dorazila v černých šatech. 

 

Simplicity and Black for tonight!! ?

Příspěvek sdílený Barbora Strycova? (@barborastrycova),Říj 30, 2017 v 7:55 PDT

 

Time to finish the WTA season strong ?? @therealpatcash @wtaelitetrophy ?????? Dress: @halston #TeamAsics #TeamYonex #TeamEbix

Příspěvek sdílený CoCo Vandeweghe (@cocovandey),Říj 30, 2017 v 6:34 PDT

 

Check out more pictures of our girls on the "red carpet"!? #heroine #beautiful&charming #playerparty ? #WTAEliteTrophy ?

Příspěvek sdílený WTA Elite Trophy Zhuhai (@wtaelitetrophy),Říj 30, 2017 v 5:54 PDT

 

Last Players Party of 2017 ??@wtaelitetrophy

Příspěvek sdílený Angelique Kerber (@angie.kerber),Říj 30, 2017 v 6:25 PDT