Serena prodává dům. Za kolik je sídlo se sedmi koupelnami k mání?

- Filip Lefenda

Serena Williamsová si momentálně vychutnává plnými doušky chvíle se svou v září narozenou dcerkou. Šestatřicetiletá tenistka, která by se na soutěžní okruh měla vrátit na lednovém Australian Open, ale údajně nezahálí i na obchodním poli. Podle serveru Trulia prodává třiadvacetinásobná grandslamová šampionka jeden ze svých domů.

Ten se nachází v sousedství Bel Air v Los Angeles a cena, o kterou si Williamsová řekla, činí dvanáct milionů amerických dolarů. Pokud tenisová legenda kupce skutečně najde, na celé transakci znatelně vydělá. Dům totiž koupila před jedenácti lety za částku zhruba poloviční (6,6 milionů dolarů). Informuje o tom server Trulia.

Pokud byste sídlo o rozloze zhruba 570 metrů čtverečních chtěli pořídit do svého vlastnictví, pak vězte, že v něm kromě soukromého salónku naleznete i šest ložnic či sedm koupelen. Samozřejmostí je vlastní posilovna a bazén. Dům je obklopen rozlehlými zahradami, jimiž se táhne i soukromá turistická stezka.

Kromě prodávaného domu vlastní Williamsová hned několik dalších – jeden stojí ve městě Jupiter na Floridě, další dva pak v Palm Beach Gardens. A rezidence madam Williamsové nechybí ani v Evropě, konkrétně v Paříži.