VIDEO: Kapela na obzoru? Takhle válí na kytaru finalista US Open Anderson

- Filip Lefenda

Zkraje měsíce zaskočil Kevin Anderson tenisové příznivce svou vydařenou dvoutýdenní poutí newyorským grandslamem, v němž došel senzačně až do finále. V tom sice následně podlehl španělské světové jedničce Nadalovi, na puncu životního výsledku to však nemělo vliv. Nyní udivuje jednatřicetiletý Jihoafričan podruhé. Spolu s americkými bratry Bryanovými ukázal, že raketa není jediným nástrojem, se kterým dovede kouzlit.

Na videu, které Anderson umístil na svůj twitterový účet, si střihl na basovou kytaru hitovku „Sultans od Swing“ britské rockové kapely Dire Straits. Hrou na bicí jeho výstup doprovází americký deblista Mike Bryan, jeho dvojče Bob pak toto uskupení s rukou v ruce natáčí.

V případě legendárních amerických bratří však nejde o žádné překvapení, jejich záliba v hudbě je známá. Tak třeba na letošním Mercedes Cupu ve Stuttgartu si oba jmenovaní zahráli přímo před publikem.

 

????... photo cred: Peter Staples

Příspěvek sdílený Bob Bryan (@bryanbros),Čen 16, 2017 v 2:33 PDT

Anderson se však s hudebním talentem vytasil poprvé a je tak velmi pravděpodobné, že i od něj si budou zejména fanoušci žádat více a více podobných „vystoupení“. A kdo ví? Třeba chlapci po ukončení svých úspěšných sportovních kariér založí kapelu…

Ta však zatím na programu dne není. Jihoafrický vítěz tří singlových turnajů z okruhu ATP se poprvé od skončení závěrečného grandslamu sezóny představí na soutěžních kurtech. Příští týden jej čeká turnaj v japonském Tokiu, jehož hlavní soutěž startuje v úterý.