Bývalá světová jednička Ivanovičová je těhotná

- Filip Lefenda

Podle italského televizního kanálu Super Tennis je bývalá světová jednička Ana Ivanovičová v jiném stavu. Devětadvacetiletá Srbka, jejímž manželem je bývalý záložník Bayernu Mnichov a mistr světa z roku 2014 Němec Bastian Schweinsteiger, by podle všeho měla být ve čtvrtém měsíci.

Svou profesionální kariéru ukončila Ivanovičová v loňském roce. Poslední soutěžní zápas odehrála na grandslamovém US Open, kde ve dvou setech podlehla Denise Allertové. Srbskou hvězdu trápila častá zranění, která ji nedovolovala hrát tenis na úrovni, kterou od sebe po úspěšnějších časech požadovala.

Následně se ještě pohledná sportovkyně představila na prosincové exhibiční IPTL (International Premier Tennis League), na níž však z pěti zápasů hraných na jeden set vyhrála jen jediný.

Nyní je majitelka patnácti singlových trofejí z okruhu WTA připravena na novou výzvu. Se svým o čtyři roky starším manželem, který momentálně obléká dres klubu Chicago Fire v americké MLS, se zkraje nadcházejícího kalendářního roku stanou poprvé rodiči.

O tom, že je Srbka v jiném stavu, přitom média spekulovala už v únoru. Tentokrát však na veřejnost prosákly informace z rodinných kruhů, které zmíněný čtvrtý měsíc tehotěnství potvrdily.