Svatba den po finále Eura: Ivanovičová si bere Schweinsteigera. Místo tají

- David Soumar

Měli se brát v den finále dvouhry na Roland Garros, svatbu ale kvůli sportovním aktivitám Bastiana Schweinsteigera museli odložit. Důvodem byla Němcova příprava na Euro. Právě den po zakončení mistrovství Evropy v kopané by se měla svatba konat. Hosté už dostali pozvánky – ani oni ale neví, kde se sláva bude konat.

Kariéra, nebo osobní život? K takovému rozhodování přinutil Joachim Loew, kouč německé fotbalové reprezentace, Bastiana Schweinsteigera. Ten musel kvůli přípravě na evropský šampionát odložit chystanou svatbu. 

Datum nebylo dlouho známé. Po zahajovacím duelu Němců ve Francii přišel se zajímavou informací německý deník Bild. Moc informací ale tato tenisovo-fotbalová dvojice do světa nevypustila. Ani hosté dokonce spoustu podrobností neví. Na pozvánce údajně stálo jen to, aby si mezi 11. a 13. červnem udělali volno. 

A místo? Hosté byli pouze požádáni, aby se dostavili na na letiště v Mnichově, odkud soukromým tryskáčem zamíří do neznámé destinace.  

Pro německého záložníka dvojí důvod k oslavám. V zahajovacím zápase Němců s Ukrajinou dokonce obstaral branku, kterou sledoval živě rekordní počet Němců. Přes 26,5 milionů diváků vidělo u obrazovek jeho branku. Populární fotbalista na trávník sice nastoupil až v závěru, fanoušci našich západních sousedů pak mohli Schweinsteigera opěvovat.

Jedno je tedy jisté, pokud by Německo oslavilo na Euru výhru ve finále, musely by se následné oslavy obejít bez Schweinsteigera.