Fotbal? Sportem číslo jedna pro Beckhamova syna je tenis! Obdivuje Murrayho

- David Soumar

Vyroste v rodině Beckhamových další slavný sportovec? Syn úspěšného fotbalisty, Romeo Beckham, touží po tenisové kariéře. V otcových šlépějích tedy kráčet neplánuje. K tenisu ho navíc nadchnul i nedělní krátký sparing a následná rozprava s Andym Murraym.

Velmi speciální setkání a zajímavý trénink pro 13letého hocha. Mladý Beckham si v londýnském Queen’s Clubu zatrénoval se světovou dvojkou. Mladík a vášnivý tenista k Murraymu dlouhodobě vzhlíží a považuje ho za svůj vzor. 

U Beckhamových v rodině byste asi čekali, že budou všichnipreferovat fotbal. Není však tomu tak. „Aktuálně je tenis jeho sport,“ říkal David Beckam v anglickém Queen’s Clubu, kam společně se synem vyrazil strávit nedělní dopoledne. Mladý Romeo začal u fotbalu, kopačky ale časem pověsil na hřebík. „Na kurtu je čtyřikrát nebo i pětkrát denně. Užívá si to,“ líčil jeho otec. 

Vzorem pro Romea je jednoznačně Andy Murray. Angličan si v tenise asi jen těžko může vybrat lepší vzor než rodáka ze Skotska, který je akutálně na druhé pozici žebříčku ATP. „Andy je skvělý jako vzor pro spoustu mladých hráčů. Ti musí ten sport hrát s vášní a bojovat za každých podmínek. A přesně takový Andy Murray je,“ uvedl legendární fotbalista. 

Romeo je prostředním ze synů Davida a Victorie Beckhamových. Cruz i Brooklyn se nejčastěji honí za balonem na fotbalovém hřišti. Jen Romea to táhne k tenisu. Bude v tenise úspěšný jako jeho otec ve fotbale?