Ach, ty chutě! Serena Willlimsová má v těhotenství neobvyklý apetit

- Johan Čáp

Pro většinu fanoušků to byl šok! Nečekaná zpráva. I proto se od prvních okamžiků, co Serena Williamsová coby světová jednička oznamovala, že přerušuje kariéru z důvodu těhotenství, hledala média jakékoliv zprávy z jejího soukromí. Tentokrát však nemusela ani nijak pátrat. Její snoubenec Alexis Ohanian totiž na svém instagramu prozradil, co Sereně chutná, když dostane večer „těhotenské chutě“. A není to nic nezdravého!

Bývalá světová jednička je typická těhotná žena. Její aura celebrity nemá žádný vliv na její fyziologické potřeby. I na ni tak v noci přicházejí chutě. Třiadvacetinásobná grandslamová šampionka však má poněkud odlišný apetit než typické ženy.

Místo kyselých okurků, zmrzliny nebo jogurtu totiž požádala svého snoubence, aby ji šel večer koupit zdravější pochutiny. Alexis Ohanian na svém instagramu prozradil, že jeho milá si pochutná na chřestu, cuketách a artyčocích.

Bývalá světová hráčka číslo jedna má termín porodu naplánovaný na září, pohlaví svého dítěte zatím neprozradila. Oba snoubenci si totiž přejí, aby to pro ně samotné bylo překvapení. Návrat na kurty pak Serena plánuje v lednu na Australian Open, tedy přibližně tři měsíce po porodu svého prvního dítěte.

 

I was told there would be late-night cravings. ??? ???

Příspěvek sdílený Alexis Ohanian ? (@alexisohanian),Srp 19, 2017 v 6:40 PDT