Wozniacká se odhalila, nafotila akty s tenisovou tématikou

- Radek Štohl

Na tenisových kurtech se v letošní sezóně začíná opětovně hlásit o slovo jedné z nejlepších hráček na okruhu a o pozadu nezaostává ani mimo kurt. Caroline Wozniacká odhodila zábrany studu, když se nechala nafotit pro ESPN, kde zapózovala v odvážných snímcích pro roční vydání Body Issue.

Momentálně šestá tenistka světa je považována za jednu z nejpohlednějších zástupkyň bílého sportu současnosti. Již dříve se Dánka párkrát odhalila, nejednou to bylo také pro Sports Illustrated. Pro tento prestižní magazín se dokonce v minulém roce nechala zvěčnit pouze v plavkách namalovaných na tělo. Krátce před letošním Wimbledonem dala šestadvacetiletá kráska o sobě znovu vědět, tentokrát však v jiné podobě.

Finalistka tří letošních turnajů ve dvouhře totiž zaujala místo v magazínu ESPN, vycházejícím osmého července, v němž se stala hlavní tváří ročního vydání Body Issue. V rozhovoru pro toto číslo zveřejněném na stránkách WTA se ještě vrátila do počátků své kariéry, kdy jí lidé moc šancí na úspěch nedávali.

„Všichni mi říkali, že není možné, aby dánská hráčka byla na prvním místě světa. Nikdy předtím jsme neměli ani nikoho v TOP 30. Když jsem lidem říkala o snu stát se světovou jedničkou, tak se mi pouze smáli." svěřila se hráčka, která se na nejvyšším postu žebříčku poprvé objevila 11. října 2010.

Po zveřejnění snímků pro ESPN se nyní kromě vydařených výsledků z poslední doby může těšit znovu těšit větší popularitě, zvláště u mužské populace. Jak se Vám její nové fotky spojené spojené s tenisovou tématikou zamlouvají?


Galerie