VIDEO: Serena se udržuje ve formě! Trénuje i v průběhu těhotenství

- Jan Havlovic

Serena Williamsová i v průběhu těhotenství nezahálí! Ba naopak, i nadále se udržuje ve formě, což dokazuje video z jejího instagramového účtu, na kterém americká tenistka absolvuje lehký tenisový trénink.

Mnohé maminky by si zřejmě klepaly na čelo, kdyby si měly jít v pátém měsíci těhotenství pinknout tenis. To však neplatí pro Serenu Williamsovou, která už nyní myslí na svůj návrat na tenisové dvorce!

Už v průběhu Roland Garros vyplulo na povrch, že pětatřicetiletá Američanka si chodí i v průběhu těhotenství občas zahrát svůj milovaný sport. „Nechce ztratit cit při úderech,“ vysvětloval tehdy novinářům její kouč Patrick Mouratoglou. Francouzský trenér zároveň prozradil, že jeho svěřenkyně plánuje brzký návrat na kurty. Třiadvacetinásobná grandslamová šampionka by se ráda představila již na začátku nového kalendářního roku na Australian Open. (více ZDE)

Zdá se, že to Serena myslí se svým bleskovým návratem opravdu vážně. I v průběhu čekání na narození svého prvního potomka nezahálí a udržuje se ve formě. „Je to nová část mého života a já doufám, že jednou mě bude mé dítě podporovat v hledišti při utkáních,“ uvedla mladší ze sester Williamsových.