Zasnoubení pod Eiffelovou věží! Taylor Fritz požádal v Paříži přítelkyni o ruku

- David Soumar

Do Paříže nedocestoval Taylor Fritz jen s plánem předvést se na grandslamu v co možná nejlepším světle, při cestě z USA si do tašek kromě raket a tenisového náčiní přibalil i zásnubní prsten. V pondělí pod rozsvícenou dominantou Paříži požádal svou přítelkyni o ruku. Řekla ano!

Z pařížské antuky se poroučel již v prvním kole. V souboji dvou mladých pušek nestačil na Chrovata Čoriče. Proti o rok staršímu hráči nezískal ani set a zdálo se, že se do Spojených států bude muset 18letý mladík cestovat zklamaný.  

V Paříži však ještě zůstal. Jak probíhala večerní procházka s jeho přítelkyní Raquel Pedrazaovou, se pochlubil na twitteru. U svítící Eiffelovy věže před přítelkyní poklekl. K jeho radosti řekla ano.

Oba dva se znají i díky tenisu. I Američanka tráví dny na kurtech s raketou. Narozdíl od Fritze si ale zatím na zápasy mezi elitou musí počkat, jezdí hlavně na juniorské podinky. Představila se dokonce i na juniorském WImbledonu, vypadla ale hned v prvním kole. 

Na světě je tak poměrně mladý zasnoubený pár – Fritzovi bude v říjnu teprve 19, jeho snoubence je ještě o rok a devět měsíců méně. Oba jsou spolu už od prosince 2013. Tříleté výročí jejich vztahu už oslaví jako snoubenci.