John McEnroe posílí tým Milose Raonice

- Radim Sochor

Kanadský pětadvacetiletý bombarďák bude mít na travnatou část sezóny nového člena týmu. Bude jím sedminásobný grandslamový vítěz a bývalá světová jednička John McEnroe.

John McEnroe uvedl na Eurosportu, že během travnaté sezóny doplní Riccarda Piattiho a Carlose Moyu v týmu Milose Raonice. Kanadský tenista, jenž je znám především pro svůj dělový servis (4 805 es za 321 zápasů), by měl s McEnroem spolupracovat pouze do konce Wimbledonu, poté se nejspíše vrátí zpět ke dvojici, jež ho vede teď.

John McEnroe je svou novou prací doslova nadšen. "Milos je skvělý tenista. Když jsme spolu mluvili poprvé, poznal jsem, že je to velký profesionál, nadšený pro tenis. Navíc má za sebou úžasný tým. Carlos Moya, Riccardo Piatti. Jsem opravdu nadšený, že jsem tuto příležitost dostal," popsal McEnroe v rozhovoru pro televizní stanici Eurosport.

Milos je sice součástí TOP10 hráčů žebříčku ATP, ale ještě nikdy se nepodíval do finále grandslamového turnaje. Právě to by měl Američan, který Wimbledon ovládl hned třikrát (1981, 1983, 1984), zlomit.

Bývalá světová čtyřka na právě probíhajícím French Open podává sympatické výkony, zatím neztratila ani set. Katem byla pro trio Tipsarević, Mannarin, Martin. V Osmifinále na ni čeká Španěl Albert Ramos.