VIDEO: To se jen tak nevidí! Hlasitý sex přerušil utkání na challengeru v Sarasotě

- Jiří Vachtl

Tenisté už si dávno zvykli, že na amerických turnajích jsou diváci daleko hlučnější než jinde na světě. To, co se odehrálo na challengeru v Sarasotě, se ovšem jen tak nevidí. Utkání úvodního kola mezi Francisem Tiafoem a Mitchellem Kruegerem totiž přerušil hlasitý sex mileneckého páru.

První set jasně ovládl čtvrtý nasazený Francis Tiafoe a ve druhém setu už měl náskok jednoho brejku. Nic tedy nenasvědčovalo tomu, že by utkání amerických krajanů mělo mít nějakou větší zápletku. Jenže vzápětí se mělo vše rychle změnit. Po úvodním fiftýnu šesté hry druhé sady se najednou ozvaly hlasité ženské výkřiky. Televizní komentátor se nejprve domníval, že se jedná o dílo nějakého místního vtipálka, který za dvorcem pouští na mobilním telefonu film pro dospělé. Jenže nakonec tomu bylo jinak. „Ne, tohle není mobilní telefon. Tohle je apartmán na druhé straně jezera,“ konstatoval pobavený komentátor.

Nastalou situaci se rozhodli řešit i oba tenisté. Krueger se chopil ohraného tenisáku a vypálil ho směrem k onomu apartmánu. Pobavení diváci jej za to odměnili hlasitým potleskem. Když pak milenecká dvojice neztlumila svou činnost ani po dalších dvou fiftýnech, chopil se příležitosti i Francis Tiafoe. „Nemůže to být tak dobrý,“ rozesmál servírující tenista všechny diváky v areálu.

K vidění pak byla i skutečně úsměvná situace, kdy pobavená maminka v hledišti nabádala svého syna, aby si zacpal uši.