Viktoria Azarenková pracuje na návratu na kurty s bývalým koučem Šarapovové!

- Jan Havlovic

Bývalá světová jednička, Viktoria Azarenková, již pilně pracuje na návratu na tenisové dvorce! Běloruská tenistka si najala Michaela Joyce, bývalého trenéra Rusky Šarapovové!

Polsední soutěžní zápas odehrála rodačka z Minsku v květnu loňského roku na Rolland Garros, kde vypadla v prvním kole. Poté Azarenková ohlásila přerušení kariéry kvůli těhotenství. Běloruská tenistka porodila v prosinci zdravého chlapečka a po několik týdnů si užívala mateřskou dovolenou. Nyní však pracuje na svém comebacku na tenisové dvorce!

Na návrat ji připravuje Michae Joyce, bývalý 64. hráč světového žebříčku, který je známý také jako bývalý trenér Marie Šarapovovové. Tohle spojení platilo od roku 2004 až do roku 2011. Během tohoto období vyhrála ruská tenistka dva grandslamové tituly a dostala se na pozici světové jedničky.

Rodačka z běloruského Minsku plánuje svůj návrat ve druhé polovině července, kdy je na programu turnaj v Montrealu. Můžeme pouze spekulovat, v jaké formě se Azarenková vrátí na tenisové dvorce. 

 

Fundamentals ??‍♀️

Příspěvek sdílený Victoria Azarenka (@vichka35),Bře 8, 2017 v 2:56 PST