Petro, vše nejlepší! Kvitová slaví 27. narozeniny na Lanzarote

- Ivo Horký

Konečně trocha osvěžení v nekonečné a psychicky vyčerpávající rekonvalescenci. Petra Kvitová dnes slaví 27. narozeniny. A celý svět jí přeje hlavně jedno: hodně zdraví!

Tentokrát nesfoukne svíčky z dortu v americkém Indian Wells, jak je z posledních let zvyklá a kde na ni organizátoři každoročně myslí. Místo toho si »užívá« kondiční dřiny na dalším z pravidelných kempů na Kanárských ostrovech. Narozky v oblíbeném Clubu La Santa na Lanzarote, kam s trenéry na dva týdny vyrazila, jsou tedy pro Kvitovou premiérou.

Ošklivě pořezané prsty z prosincového napadení, po kterém podstoupila operaci šlach a nervů, už alespoň nemusí mít chráněné v bandáži. „Petřin stav se postupně zlepšuje a rekonvalescence probíhá bez komplikací,“ řekl její tiskový mluvčí Karel Tejkal. Nicméně s ohledem na prognózy lékařů není dvojnásobná wimbledonská šampiónka stále ani v polovině cesty za plným uzdravením...

„Je mi jedno, jak dlouho to potrvá, ale jednoho dne se chci vrátit. A udělám pro to všechno!“ hlásila bojovnice Petra hned po úspěšné operaci. A jak vidno z jejích příspěvků na sociálních sítích ji elán rozhodně neopouští! Dnešní narozeninový den s lavinou gratulací a přání ji jistě ještě více nabije energií. Tak Petro, i za Tenisový svět: hodně štěstí a hlavně ZDRAVÍ!

 

#champions ??@raelertbrothers @petra.kvitova @thomasroehler #clublasanta #andyraelert #petrakvitova #thomasroehler

Příspěvek sdílený Club La Santa (@clublasanta),Bře 3, 2017 v 12:00 PST