Ani v Indian Wells na Petru nezapomněli! Chybíš nám, vzkazují pořadatelé přes Twitter

- Jan Havlovic

Příští týden startuje kvalitně obsazený turnaj v Indian Wellls. Pořadatelé v čele s ředitelem Tomy Haasem nezapomněli ani na Petru Kvitovou, které pomocí banneru přejí brzké uzdravení!

Petře Kvitové se po jejím prosincovém napadení dostává podpory z celého světa! Během Australian Open natočili tenisté video, ve kterém českou tenistku pozdravili a popřáli jí brzký návrat na kurty (více ZDE). Nyní se přidali také organizátoři turnaje v americkém Indian Wells. Fotografii banneru, na kterém je umístěn text "Brzy se uzdrav, Petro", si umístila na svůj twitterový účet Irina Falconiová a její příspěvek měl opravdu velký ohlas.

„Jsme rádi, že se vám naše gesto líbí. Petra nám moc chybí,“ reagoval oficiální twitterový účet turnaje v Indian Wells na fotografii Falconiové.

Petra Kvitová minulé úterý znovu odcestovala na Kanárské ostrovy. „Léčení i rehabilitace probíhají bez komplikací a vše je podle plánů lékařů,“ uvedl tiskový mluvčí Petry Kvitové Karel Tejkal. Skvělou zprávou pro fanoušky je, že poraněnou ruku již používá při běžných úkonech.

 

#champions ??@raelertbrothers @petra.kvitova @thomasroehler #clublasanta #andyraelert #petrakvitova #thomasroehler

Příspěvek sdílený Club La Santa (@clublasanta),Bře 3, 2017 v 12:00 PST