Stane se Ivanovičová maminkou? Spekulace o těhotenství se množí

- Jan Vojkůvka

Zařadí se srbská kráska Ana Ivanovičová mezi maminky? Bývalá světová jednička, která ukončila před dvěma měsíci profesionální kariéru, by podle rojících se spekulací mohla být těhotná. Potvrzují to údajně snímky, jež se šíří na sociálních sítích.

Devětadvacetiletá Ivanovičová, která v roce 2008 stanula na vrcholu ženského tenisu a během své kariéry vybojovala grandslamový titul na French Open v témže roce, pojí svůj život od roku 2014 s fotbalistou Bastienem Schweinsteigerem, se kterým se v létě minulého roku vzali.

Podle nejnovějších spekulací by tento pár mohl čekat svého prvního potomka, k čemuž jako důkazy mají sloužit fotografie, jež byly zveřejněny v pondělí a na nichž si Ivanovičová při vystupování z automobilu v britském Hale drží své bříško. Dalším z domnělých důkazů pak má být fakt, že Srbka navštívila v lednu gynekologa, což jen podnítilo řadu spekulací o jejím těhotenství.

Ivanovičová, která ukončila v prosinci svou profesionální tenisovou kariéru, ze sportovního života úplně nevystoupila, když se stala ambasadorkou sportu a životního stylu. Během své kariéry vybojovala 15 titulů na okruhu WTA, z toho jeden grandslamový na pařížské antuce.