Vstupenky na Laver Cup půjdou do prodeje již tento pátek!

- Jan Havlovic

Roger Federer, osmnáctinásobný grandslamový šampion, dorazil v pondělí v dopoledních hodinách do Prahy. Nejprve se spolu s Tomášem Berdychem pozdravil s fanoušky na Staroměstském náměstí a pak na tiskové konferenci pozval všechny fanoušky do O2 Areny na zářijový Laver Cup. Na tiskové konferenci bylo oznámeno, že lístky půjdou do prodeje již tento pátek v 10:00! Dvacet fanoušků, kteří chytili na Staroměstském náměstí míček s logem Laver Cupu, získalo lístky zdarma již na dnešním setkání na Staroměstském náměstí.

Hlavní informací z dnešní tiskové konference je především oznámení data, kdy půjdou vstupenky na zářijový tenisový svátek do prodeje. Bude to již tento pátek 24. února v 10:00! „Vstupenky je možné koupit přes internetové stránky lavercup.com a ticketportal.cz, a to všechny typy. Ceny začínají na 4500 Kč za všech pět hracích částí od pátku do neděle,” upřesnil ředitel Laver Cupu Steve Zacks informace o prodeji lístků. Ceny vstupenek jsou rozdělené do šesti kategorií, další cenové hladiny jsou 6 900 Kč, 11 900 Kč, 17 900 Kč, 39 900 Kč a nejdražší exkluzivní permanentky do první řady se budou prodávat za 54 900 Kč. Kromě klasických vstupenek bude dán do prodeje i omezený počet VIP vstupenek, které jsou rozdělené do tří kategorií.  

Někteří fanoušci měli možnost vyhrál lístky již na dnešním setkání na Staroměstském náměstí. Kdo dnes krátce po poledni chytil míček od Rogera Federera a Tomáše Berdycha, vyhrál vůbec první lístky na unikátní zářijovou akci.

Na diváky se již těší také sám Roger Federer, který bude součástí týmu Evropy. „Očekávám hodně hlučnou atmosféru. Počítám, že publikum bude náš tým nabíjet energií,” uvedla švýcarská legenda na dnešní tiskové konferenci.