Tenisová krása! Williamsová, Bouchardová a Wozniacká hvězdami plavkového vydání Sports Illustrated

- Petr Šístek

Sports Illustrated Swimsuit Issue je tradiční „plavkové vydání“ prestižního amerického časopisu Sports Illustrated. Vychází pouze jednou ročně a být jeho součástí je velkou poctou. Té se v letošním roce dostalo hned třem tenistkám, Sereně Williamsové, Genii Bouchardové a Caroline Wozniacké!

Na premiérové uveřejnění titulní straně ale tenistky stále čekají. Přitom v tomto ohledu byly velmi úspěšné i české topmodelky. Hned třikrát se na obálce ocitla teplická rodačka Daniela Pešková, dvakrát pak Veronika Vařeková a Pavlína Pořízková.

Z tenistek se pak po boku modelek objevily Steffi Grafová, Anna Kurnikovová, Ana Ivanovičová či Serena Williamsová v roce 2003. Právě třiadvacetinásobné grandslamové šampionce se nyní dostalo možnosti se prezentovat v plavkovém vydání opakovaně a o umělecké fotografie se s fanoušky podělila i na svém Instagramu.

 

#SISwim @si_swimsuit #body

Příspěvek sdílený Serena Williams (@serenawilliams),Úno 15, 2017 v 9:46 PST

 

#SISwim on sale now @si_swimsuit

Příspěvek sdílený Serena Williams (@serenawilliams),Úno 15, 2017 v 6:30 PST

Jako velkou poctu bere nabídku fotografování pro věhlasný magazín i Genie Bouchardová.

 

OMG ??? so honored to be in @si_swimsuit

Příspěvek sdílený Genie Bouchard (@geniebouchard),Úno 15, 2017 v 5:38 PST

Hned potřetí v řadě se součástí Sports Illustrated Swimsuit Issue stala i Dánka Caroline Wozniacká, která tentokrát zaujala jednodílnými plavkami.

 

Tennis in bathing suits... Who's in?! ?☀️? @si_swimsuit #SISwim

Příspěvek sdílený Caroline Wozniacki (@carowozniacki),Úno 15, 2017 v 9:00 PST

V minulosti svými odhalenými fotkami zaujali i Agnieszka Radwaňská či Tomáš Berdych. Stále ale čekáme na první českou tenistku, jež by dostala možnost nafotit snímky pro plavkové vydání Spors Illustrated. Velké šance se ale dávají sestrám Plíškovým, z nichž kupříkladu Karolína oslnila odvážným výstřihem na vyhlášení předloňského Českého slavíka!