Venus Williamsová končit nehodlá, už má připraveny outfity pro rok 2018

- Jan Vojkůvka

Končit s tenisem rozhodně nehodlá a myšlenky na na život po profesionální kariéře nemá. Venus Williamsová naopak myslí na svou budoucnost na tenisových dvorcích a přiznala, že již má naplánováno oblečení pro rok 2018.

Vyhrála šest grandslamových titulů, na Australian Open a French Open byla ve finále, dosáhla na pozici světové jedničky a celkově vybojovala 49 turnajových trofejí ve dvouhře a dalších 22 ve čtyřhře, z toho 14 na grandslamech. V tenisové kariéře dokázala šestatřicetiletá Venus Williamsová téměř všeho a klidně by si mohla spokojeně užívat odpočinku v "důchodu".

Na takové myšlenky však nemá zkušená hráčka vlastně ani čas. Sama hodlá hrát i nadále, touží vydržet do olympijských her v Tokiu, jistotou aktuálně však je, že minimálně v roce 2018 bude hrát, pokud zdraví dovolí.

Dělám si design svých kolekcí s předstihem, takže zatímco v této sezoně teprve budu debutovat v novém oblečení, už mám naplánované outfity pro rok 2018,“ přiznala Williamsová. „Máme připraveny všechny designy na přiští rok i na ten další.

Do nové sezony vstoupí v oblečení, které bude kombinovat bílou a černou barvu s malými vzory červené. Nazvala je Casablanca, podle stejnojménného filmu. Přitom už pomýšlí nejen na dlouhodobé plány, kterými jsou Hry v Tokiu, ale také na to, čeho chce dosáhnout v nadcházejícím roce. „Vyhrát každý zápas,“ smála se. „Pracuji tvrdě v tělocvičně a chci se vrátit na kurt v dobré formě. Tuhle hru miluji, opravdu. Mám ráda výzvy. Je to součást mého života a je těžké si představit život bez tenisu,“ dodala.