Startuje předprodej vstupenek na Livesport Prague Open! Hlavní tváří Kvitová

- Filip Lefenda

V pondělních 12 hodin odstartoval v síti Ticketportal předprodej vstupenek na ženský turnaj Livesport Prague OPEN 2022. Akce kategorie WTA 250 se na betonových kurtech v areálu TK Sparta Praha ve Stromovce uskuteční v týdnu od pondělí 25. do neděle 31. července.

Hlavní tváří třináctého ročníku tradičního turnaje bude dvojnásobná wimbledonská šampionka Petra Kvitová. Finální seznam přihlášených hráček bude v souladu s pravidly WTA k dispozici tři týdny před začátkem akce.

Na Spartě se bude hrát celkem na třech kurtech. Celodenní vstup na víkendovou kvalifikaci činí 100 korun, na jednotlivé hrací dny od pondělí do pátku pak 200 korun. Každý držitel vstupenky má garantováno místo k sezení na centrálním kurtu, avšak bez konkrétního určení. Cena vstupného na sobotní semifinále a nedělní finále pak činí 300 korun a lístky jsou vázány ke konkrétním místům na tribuně. Kapacita centrálního dvorce je 1 900 diváků.

„Po dvou letech různých omezení se na Spartě těšíme na velký tenisový turnaj,“ uvedl ředitel akce Miroslav Malý. „Diváci budou mít poprvé možnost vidět ze zaplněných tribun na vlastní oči hráčky na nových betonových kurtech. Jejich volba je po Wimbledonu ideální pro zahájení části sezony na tvrdých površích,“ dodal.

Začátky hracích dnů byly stanoveny na 11:00. Výjimkou je nedělní finále, které bude na programu od 13:00.

Vstupenky můžete zakoupit zde.