Po Petrovi Petra. Kvitová je novou globální ambasadorkou Livesportu

- Filip Lefenda

Petra Kvitová se stala novou ambasadorkou technologické společnosti Livesport, jejíž sportovní zpravodajství měsíčně využívá okolo sta milionů fanoušků po celém světě. Dvojnásobná wimbledonská vítězka bude tváří nové kampaně, která startuje už dnes 13. května spolu s hokejovým šampionátem ve Finsku.

Od roku 2019 působil v roli ambasadora Livesportu někdejší fotbalový brankář Petr Čech. Legendu londýnské Chelsea střídá po třech letech jedna z nejlepších tenistek české historie.

„Petra Kvitová byla už v našem původním výběru s Petrem Čechem. Oba jsou skvělí čeští sportovci s mimořádnými úspěchy, oba uspěli v super populárních sportech a oba milují miliony fanoušků na celém světě. Nakonec byl tím prvním Petr a Petra je jeho přirozenou nástupkyní,“ uvedl v tiskové zprávě společnosti její marketingový ředitel Jan Hortík.

Již od dnešního dne budou moci sportovní příznivci v desítkách zemí vídat Kvitovou v online komunikaci Livesportu i sérii televizních spotů. „Odmalička sleduji sportovní dění a jeho výsledky. Ve fotbale fandím Slavii, takže sleduji hlavně ji – a samozřejmě také tenisové výsledky. V aplikaci Livesport nacházím kdekoli a bleskově všechno, co mě zajímá a co se právě stalo,“ říká bývalá druhá hráčka světa.