Čekáme miminko, oznámila reprezentantka a vítězka dvou pražských turnajů

- Filip Lefenda

Šťastnou novinu vypustila do světa slovenská reprezentantka Jana Čepelová. Osmadvacetiletá hráčka, jež v žebříčku WTA vystoupala nejvýše do páté desítky, se po loňské svatbě připravuje na zcela novou roli. Bude maminkou.

„Ahoj. Pravděpodobně jste si všimli, už mě delší dobu není vidět na tenisových kurtech. Důvodem je, že s mým manželem čekáme miminko,“ oznámila během úterý na svém facebookovém účtu osmadvacetiletá rodačka z Košic, která se loni v červnu provdala za svého přítele Olivera Juhásze.

„Momentálně mám plné ruce s přípravou na mateřství,“ pochlubila se bývalá světová padesátka aktuální fotkou, na které ji zdobí bříško, ale i dětská výbava. 

Čepelová zároveň přiznala, že jí tenis a trénování hodně chybí. „Aktuálně si ale musím vystačit s procházkami v přírodě,“ zakončila radostné sdělení.

Vítězka sedmi podniků kategorie ITF, z nichž dva získala na antuce v Praze, odehrála poslední soutěžní střetnutí loni v říjnu. V úvodním kole kvalifikace J&T Banka Ostrava Open tehdy uhrála jediný gem s Američankou Gauffovou (1:6, 0:6). Vítězka juniorské čtyřhry z Australian Open 2010 nastoupila ve slovenských barvách i k 17 zápasům v rámci týmového Billie Jean King Cupu (dříve Fed Cup).