Radostná novina! Český tenisový pár čeká miminko

- Filip Lefenda, David Schlegel

Její kariéru brzdily nejrůznější zdravotní patálie, vinou kterých odehrála v loňské sezóně jen čtyři soutěžní utkání. Na přelomu roku si pak Denisa Šátralová (za svobodna Allertová) prošla s manželem Janem těžším průběhem nákazy covidem-19 a její návrat na kurty se doteď neuskutečnil. Na vině jsou však aktuálně mnohem radostnější důvody, než jak by se mohlo zdát.

 „Čekáme miminko,“ podělila se osmadvacetiletá Češka s Tenisovým světem o krásnou novinu. „Momentálně jsem ve čtvrtém měsíci,“ prozradila bývalá 55. singlistka planety.

„Během prvního trimestru mi bylo hodně zle. Teď už se to přehouplo do druhého a je to daleko lepší,“ pochvaluje si nastávající maminka, která během aktivní kariéry ovládla ve dvouhře celkem deset podniků ITF.

O radostnou zprávu se český tenisový pár, jenž se vzal předloni v červenci, podělil s okolím o víkendu. „Ještě nevíme, jestli to bude holka, nebo kluk. Pokud to ale bude chlapec, bude to Honza. S jiným jménem jsem neměla šanci,“ usmívá se manželka Jana Šátrala, 387. tenisty žebříčku ATP, jenž tento týden bojuje na turnaji ITF na pražských Spojích.

Redakce Tenisového světa přeje oběma rodičům a jejich budoucí ratolesti především mnoho zdraví.