Nádherná novina! Barbora Strýcová čeká miminko

- Michal Hladký

Krásných zpráv není nikdy dost. Obzvlášť v době, kdy celý svět sžírá koronavirová pandemie. A ta, se kterou dnes vyrukovala Barbora Strýcová, musí rozzářit oči opravdu každému. Česká tenistka je těhotná.

„Budeme tři!“ napsala Strýcová na Instagramu u fotky, na které si prohlíží své těhotenské bříško. Potomka čeká se svým partnerem Petrem Matějčkem, šéfredaktorem české verze módního časopisu Esquire.

Čtyřiatřicetileté Strýcové se splnil sen. „Chci a těším se na to, až se to povede, až budu těhotná a budu zase žít úplně jiný život. Tenhle tenisový je totiž tak trochu nereálný. Je prostě úplně jiný, než jaký bychom normálně žili doma,“ odpověděla před dvěma lety Tenisovému světu Strýcová na otázku, zda jednou bude chtít mít rodinu.

A u jednoho dítěte to možná nezůstane. „Určitě bych jich chtěla více. Samozřejmě, až budu mít to první, tak vám řeknu ‚už nikdy znovu‘ (směje se), ale opravdu bych chtěla mít velkou rodinu,“ zmínila se.

Nicméně visí otazník nad případným pokračováním tenisové kariéry Strýcové. Právě v rozhovoru z roku 2019 řekla, že si nedovede představit, jak by rodičovství a cestování po turnajích dokázala spojit.

To je ale momentálně vedlejší. Nám nezbývá nic jiného než Báře popřát spoustu krásných chvil v této nové životní etapě.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Barbora Strycova? (@barborastrycova)