Magdaléna Pantůčková se stane maminkou. Třeba bude malý jednou také tenista, usmívá se

- David Schlegel, Marek Bartošík

Naposledy loni v únoru se Magdaléna Pantůčková představila na profesionálním tenisovém turnaji. A dvaadvacetiletá Češka se na okruh jen tak nevrátí, jelikož očekává spolu se svým snoubencem Petrem Jarošem narození prvního potomka. „Náš chlapeček by se měl narodit v srpnu,“ informovala v rozhovoru pro Tenisový svět Pantůčková.

Magdaléna Pantůčková, která je vítězkou osmi turnajů ITF (z toho pěti ve dvouhře), se koncem předloňského září zasnoubila s bývalým hokejistou Petrem Jarošem. Ten si během mládežnické kariéry zahrál i s Davidem Pastrňákem.

Ohledně případného pokračování tenisové kariéry zatím Pantůčková jasno nemá. „Opravdu nevím. Jsem sice mladá a tenis bude vždy mojí součástí, ale chlapeček bude jasnou prioritou. Rodina je pro nás nejdůležitější,“ poznamenala někdejší 424. hráčka singlového žebříčku WTA, jež bude přibližně od srpna maminkou na plný úvazek.

„Chceme se věnovat pouze malému, kterého se pokusíme vést ke sportu. Třeba bude jednou také tenista, pokud bude chtít,“ doplnila dvaadvacetiletá Češka.