Murray se odhlásil z Dubaje. Narodil se mu čtvrtý potomek

- Michal Hladký

Andy Murray se nezúčastní nadcházejícího turnaje ATP Tour 500 v Dubaji. Už jsme si zvykli, že s jeho odstoupeními jsou spojená různá zranění, tentokrát se však jedná o daleko radostnější situaci. Skotskému tenistovi a jeho manželce se narodilo dítě.

O šťastné události informoval dnes dopoledne na svém Twitteru novinář Stuart Fraser. Podle jeho slov se také Andy Murray odhlásil z turnaje v Dubaji proto, aby mohl trávit čas se svou rodinou.

A ta už čítá šest členů. K Sophii Olivii, Ediemu a Teddymu Barronovi přibyl další sourozenec, jehož jméno ani pohlaví zatím nebylo prozrazeno veřejnosti.

Na druhou stranu to není nic nezvyklého, Murray s manželkou Searsovou si na své soukromí potrpí. Vždyť i samotné těhotenství držel pár, jenž letos oslaví šesté výročí svatby, v tajemství.

Možná se bude pro bývalou světovou jedničku jednat o nový impulz, který by Skotovi mohl vypomoct při cestě do vyšších pater světového žebříčku. Murray se naposledy představil na kurtech před jedenácti dny, kdy v osmifinále turnaje ATP Tour 500 v Rotterdamu nestačil po setech 5:7, 2:6 na Rusa Rubljova.

116. hráč rankingu ATP momentálně má zcela jiné starosti, nicméně doufá, že zabojuje o dobrý výsledek už na tisícovce v Miami. Ta se uskuteční od 24. března do 4. dubna.