Nejsem s ním kvůli penězům! říká o vztahu s Tomicem australská modelka

- Michal Hladký

Vanessa Sierraová, australská modelka, která si vydělává prodejem nahých fotek prostřednictvím platformy OnlyFans, zareagovala na svém Instagramu na otázku, zda pro ni není největší motivací pro randění s Bernardem Tomicem jeho finanční zajištění. „Nikdy jsem nechodila s někým kvůli penězům!“ nechala se slyšet.

„Vždy jsem pracovala tvrdě a dokázala si vydělat vlastní peníze. Pokud by chtěl, klidně by Bernard mohl zůstat jen doma. Nikdy jsem nechodila s někým kvůli penězům,“ zareagovala Vanessa Sierraová na dosti osobní otázku.

A svou myšlenku rozvinula. „Nikdo by neměl soudit lidi podle toho, kolik vydělávají. Dnes můžete být bohatý, další den tomu však může být zcela opačně,“ uvedla australská modelka na Instagramu, načež začala svým fanouškům promlouvat do duše.

„Myslím si, že lidé by se měli více zaměřit na sebe a měli by se snažit být lepším člověkem pro své okolí,“ řekla.

Bernard Tomic a Vanessa Sierraová spolu chodí od listopadu roku 2020. Modelka momentálně doprovází Australana v Melbourne, kde spolu tráví karanténu před nadcházejícím Australian Open, kam se podařilo momentálně 228. tenistovi žebříčku ATP kvalifikovat.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Vanessa Sierra (@vanessa5ierra)