Chci se konečně vyspat. Putincevová dál zápolí s invazí hlodavců

- Jan Vojkůvka

Zdá se to až neuvěřitelné, ale karanténa v Austrálii se pro Julii Putincevovou mění v noční můru. Kazaška, která se evidentně bojí myší, nemá ani po třech dnech klid a vše nasvědčuje tomu, že hotelový pokoj s ní sdílí dokonce více než jen jeden hlodavec.

Když Putincevová nastoupila do karantény v Austrálii, "pochlubila" se záběry ze svého pokoje, kde jí po podlaze pobíhala myš. Zároveň si postěžovala, že ani po dvou hodinách jí nikdo nepomohl. K výměně pokoje sice nakonec došlo, ale klid měla jen pár dní.

V úterý totiž zveřejnila z nového pokoje další záběry, na kterých jsou v hlavní roli opět myši. Trápení Putincevové tedy nebere konce. „Jiný pokoj, stejný příběh. Chci se jít vyspat, ale kdepak,“ napsala na Twitteru k přiloženému videu. „Měla bych prostě jít spát a nestěžovat si?“

Další výměny pokoje se navíc už nedočká. „Z recepce mi řekli, že hotel je plný a nepomohou mi. To je vtip,“ smála se ironicky Putincevová, která navíc jen po pár desítkách minut zjistila nepříjemnou skutečnou. Hlodavců bude v jejím pokoji víc!

„Je jich vlastně spousta! V mém pokoji není pouze jedna,“ připsala k dalšímu videu.

Jako by nestačilo, že kvůli nutné izolaci nebude moci jít na trénink, jelikož byla v letadle s nakaženým koronavirem, ještě ji trápí místní fauna. Nejspíš, kdyby věděla předem, co ji čeká, vůbec by do Austrálie neodcestovala.