Fognini se opřel do Pavla Nedvěda! Co mu vytkl?

- Michal Hladký

Známý tenisový bouřlivák Ital Fabio Fognini se na svých sociálních sítích činí. Jako vášnivý fotbalový fanoušek se nebál zkritizovat ani činnost Pavla Nedvěda, české fotbalové legendy a viceprezidenta klubu Juventus FC.

Fabio Fognini se netají tím, že jeho oblíbeným klubem je Inter Milán, tedy jeden z největších rivalů Juventusu. Po letech bídy se situace týmu, jenž svá domácí utkání hraje na vyhlášeném San Siru, obrátila a teď je to právě Inter, který dominuje italské Serii A.

A momentální euforie dovolila italskému tenistovi si trochu rýpnout do Juventusu, přesněji však do jeho viceprezidenta Pavla Nedvěda. Stalo se tak během utkání Staré dámy proti Fiorentině, jež provázelo několik chybných rozhodnutí ze strany arbitrů. Domácí obdrželi už v osmnácté minutě červenou kartu (nutno dodat, že zaslouženě), i kvůli čemuž nakonec Juventus podlehl soupeři 0:3.

„Abych byl objektivní, tak hrát v 10 proti 11 je obtížné. Ale aby Pavel Nedvěd opustil po neudělené penaltě hřiště…“ okomentoval prostřednictvím Instagramu jednu ze situací Fabio Fognini, načež dodal, že by toho měla Fiorentina využít. A to se také stalo.