Když tenis neuživí. Hrůzostrašnou formu řeší hráčka prodejem nahých fotek

- Filip Lefenda

Když to nejde na kurtu, je třeba vydělat peníze jinak. Přesně k tomuto kroku se vzhledem k hrozivé zápasové bilanci na okruhu ITF odhodlala devatenáctiletá Angelina Graovacová. A zvolila hodně kontroverzní řešení – na placeném portálu Onlyfans prodává své nahé fotografie.

Jen 9 výher a hned 37 porážek. Takový je kariérní zápis stále ještě teenagerky Graovacové na nižším okruhu ITF.

Vzhledem ke svým neúspěchům se Australanka se srbskými kořeny rozhodla k ráznému kroku. Na serveru Onlyfans, který je k podobným aktivitám určen a jenž se těší přízně více než 24 milionů uživatelů, prodává své odvážné fotografie – včetně těch, na kterých je zcela nahá. Informaci přinesl v minulých dnech švýcarský deník Blick.

Není známo, na kolik je Graovacová s prodejem svých fotek úspěšná, o moc horší než na kurtu to ale být nemůže. Letos zapsala na nejmenších turnajích do statistik jen čtyři vítězství (z toho tři v kvalifikacích). Naposledy se představila před dvěma týdny na podniku v Monastiru, v Tunisku však uhrála v úvodním kole jen tři gemy.

O tom, že je sport momentálně tak trochu na vedlejší koleji, ostatně svědčí i hráččin Instagram, na němž byste fotku s tenisovou tematikou hledali jen velmi stěží.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílel uživatel @angelina.graovac