WTA

Pohoda v rakouských horách. Energie doplněna, hlásí po slunné dovolené Muchová

- Marek Bartošík

Karolína Muchová měla po ukončení sezóny v závěru října jasno – zbavit se tenisového stereotypu, někam odjet a vypnout hlavu. Kvůli koronavirové krizi měla sice na výběr jen dílčí počet destinací, nakonec však přece jen našla vhodné místo k odpočinku. Čtyřiadvacetiletá Češka nabrala síly do dalšího tenisového ročníku v rakouských horách, kde jí dělala společnost australská herečka a kamarádka Rebel Wilsonová.

Zatímco po vyčerpávající loňské sezóně Karolína Muchová dovolenou vůbec nestihla, letos měla volného času více. Tenistka z Olomouce odehrála poslední utkání 22. října, a sice na halovém turnaji v Ostravě.

Wimbledonská čtvrtfinalistka si oddech od tenisových povinností dopřála v rakouských horách, přičemž počasí jí podle příspěvků na sociálních sítích evidentně přálo.

„Jsem odpočatá a svěží, baterie dobity. Je načase najít rakety a vrátit se do práce,“ napsala čtyřiadvacetiletá Muchová.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Karolína Muchová (@karolinamuchova)

Kromě sluníčka a horského vzduchu pomáhala tenistce do pohody i australská herečka a kamarádka Rebel Wilsonová. Slavná Australanka také Muchové v komentářích poradila, kde by měla ony rakety hledat. „Zdá se mi, že by mohly být v tvé tašce na rakety,“ zavtipkovala.

Muchová vstoupí do sezóny 2021 jako 27. hráčka žebříčku WTA, jejím kariérním maximem je 21. příčka z listopadu 2019.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Karolína Muchová (@karolinamuchova)